Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΟΛΝΕ Τούς ...παραμύθιασαν όλους!! Είχαν αίτημα από 12 Σεπτεμβρίου...

Κάλεσαν όλους τους φορείς, πολιτικούς και κοινωνικούς, για να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το MASTER PLAN και "τους είπαν ψέμματα για την σημαντικότερη πληροφορία" που αφορούσε την μετακίνηση του λιμένα!!

Παρά το γεγονός ότι η LAFARGE είχε καταθέσει νέο αίτημα για παραχώρηση επί 3ετία από τις 12 Σεπτεμβρίου, την 1 Δεκεμβρίου και κατά την διάρκεια της σύσκεψης στα επίμονα ερωτήματα του σωματείου των εργαζομένων και άλλων εκπροσώπων φορέων "αν η εταιρεία έχει ξεκαθαρίσει επίσημα τις προθέσεις της για το λιμάνι" τους απαντούσαν ..όχι λέγοντας ψέμματα!!
Το αίτημα της εταιρείας από 12/9 το κράτησε ο Πρόεδρος ενώ δεν έχει περάσει από το πρωτόκολο του ΟΛΝΕ και μέχρι της περασμένη Παρασκευή 14/12 ούτε τα μέλη του ΔΣ δεν είχαν γνώση!!
Πέραν του διαδικαστικού και της ενέργειας του Παπανδρέου η άδεια χρήσης λήγει στις 31/12 και άμεσα ο ΟΛΝΕ πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με την παραχώρηση μέχρι και την επόμενη Παρασκευή και μετά από δύο αναβολές για συζήτηση του θέματος!!
Υπάρχει η άποψη "παράτασης" της παραχώρησης για 1 χρόνο ακόμη και μετά ...βλέπουμε, πρίν όμως ο Παπανδρέου ζητά και τις απόψεις του γ.γ. του υπουργείου κου Λαμπρίδη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου