Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Χρόνια προβλήματα επιλύονται στη συνοικία Κανήθου

Επίσκεψη στον χώρο όπου εκτελούνται εργασίες διάνοιξης, διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης δρόμων, στη συνοικία Κανήθου, πλησίον του διδακτηρίου του 22ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.

Ο Δήμαρχος είχε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιο Τριανταφύλλου και τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Πολεοδομίας Γεώργιο Μπουραντά, προς τους οποίους έδωσε κατευθύνσεις, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα, για να διευκολύνονται οι κάτοικοι της εκεί περιοχής στις μετακινήσεις τους, γεγονός που μέχρι πρότινος ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος μίλησε με κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, που αποτελούσαν αιτήματα πολλών χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου