Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Χρόνια προβλήματα επιλύονται στη συνοικία Κανήθου

Επίσκεψη στον χώρο όπου εκτελούνται εργασίες διάνοιξης, διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης δρόμων, στη συνοικία Κανήθου, πλησίον του διδακτηρίου του 22ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.

Ο Δήμαρχος είχε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιο Τριανταφύλλου και τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Πολεοδομίας Γεώργιο Μπουραντά, προς τους οποίους έδωσε κατευθύνσεις, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα, για να διευκολύνονται οι κάτοικοι της εκεί περιοχής στις μετακινήσεις τους, γεγονός που μέχρι πρότινος ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος μίλησε με κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, που αποτελούσαν αιτήματα πολλών χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου