Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΕΤΡΙΑ Αδειασε τον Σκαρλά ο Βελέτζας!! Δεν είναι ..ελεγχόμενος!

Παρά το γεγονός ότι ο Βελέντζας γνώριζε την διάθεση του συμβούλου του Δ. Σκαρλά να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, το άδειασε εν ..ψυχρώ και προώθησε ως υποψήφιο "συνέχεια της παράταξης" τον εξ Αμαρύνθου απόστρατο 70 ετών(!!) Ιωάννη Δημητρόπουλο!!

Βέβαια η ερμηνεία της ενέργειας του Βελέντζα δεν είναι δύσκολη αφού "ειναι πολλές οι φορές που ο Σκαρλάς έχει διαφωνήσει για τις επιλογές Βελέντζα και εχει φανεί ότι δεν είναι ..ελέγχόμενος" και συνεπώς δεν εξυπηρετεί αυτό τα σχέδια Βελέντζα-Αλημπατέ!!
Απ την άλλη ο Σκαρλάς "ψάχνεται" για να δεί αν υπάρχουν οι προυποθέσεις για να κατέβη υποψήφιος, και αν όχι να αποφασίσει με ποιόν θα πάει η αν θα μείνει σπίτι!

3 σχόλια:

 1. Ο κος Δημητρόπουλος είναι 66 χρόνων καί όχι 70. Για την αποκατάσταση της σληαλήθε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωραία σωστή και δικαιη ενημέρωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βασίλης Νικολόπουλος15 Ιανουαρίου 2019 - 10:57 μ.μ.

  Τι ρατσισμός είναι αυτός με την ηλικία, που σας οδηγεί να προσθέσετε και μισή δεκαετία; Μήπως ξέρετε την ηλικία του πιο πετυχημένου δημάρχου των τελευταίων χρόνων, όπως προκύπτει και από τα εκλογικά αποτελέσματα, αλλά και από την πανελλαδική επιρροή του; Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτάρη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή