Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Η "συγκολητική ουσία" πρέπει να είναι ποοοοολύ ισχυρή...

"ους ο Θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη ...χωριζέτω"
Τό'πε ο Βελέτζας στους ...συνεργάτες του "να στηρίξουμε την Αλημπατέ, αν δεν βρούμε υποψήφιο" και εμειναν ..άφωνοι κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο!
Αυτό αποκαλύπτει σε παραπολιτικό σχόλιο η εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ" και επιβεβαιώνεται το δικό μας παλαιότερο ρεπορτάζ με το οποίο ρωτάγαμε και ξαναρωτάγαμε "γιατί ο Βελέτζας ως αντιπολίτευση έχει αναλάβει ..εργολαβικά την ...σωτηρία της Αλημπατέ στο Δημοτικό Συμβούλιο!!
Φαίνεται οτι η "συγκολητική ουσία" πρέπει να είναι ποοοοολύ ισχυρή...
Ετσι δεν είναι;

δείτε το αποκαλυπτικό "παραπολιτικό" της εφημερίδας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου