Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

ΛΙΜΝΗ Αν μείνουν τρείς, παίζει και η "μιά και ..έξω"!!

"Ερημιά" στον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ.Αννης από υποψηφιότητες εκτός αυτών του Τσαπουρνιώτη, Στεργίου και Λιαγκάκη!
Ουτε φωνή ούτε ακρόαση από τον Καλυβιώτη, ούτε από κανέναν άλλο, ενώ το .."ανέκδοτο Τριάντη" δεν είχε καμμία προοπτική, και φαίνεται ότι έτσι θα φτάσουμε μέχρι τις εκλογές...
Τώρα, ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης έχει αρχίσει και ανακοινώνει υποψηφίους αφού όπως λέει "το έχει κουμπωμένο το ψηφοδέλτιο" και ο Λιαγκάκης δεν θα έχει πρόβλημα αφού τα "κουκια" είναι μετρημένα!
Το μεγάλο ερωτηματικό ειναι στην υποψηφιότητα Στεργίου που εκτός της ανακοίνωσης υποψηφιότητας δεν έχουμε ..."ακούσει" τίποτα και βλέπω τον Κατζούρα πολύ ..πεσμένο!!
Αν το σκηνικό μείνει ως έχει "παίζει και η μιά και έξω"!
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου