Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Βασίλης Δημόπουλος: «Η συνέχεια κα Δήμαρχε θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες»

Μήνυση κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Δημόπουλος κατά της Δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου – Σπανού. Η μήνυση έγινε για συκοφαντική δυσφήμιση και κατατέθηκε στο ΑΤ Ιστιαίας προχθές βράδι, αμέσως μετά την Ειδική Συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου.
Για το θέμα ο Β. Δημόπουλος εξέδωσε Δελτίο Τύπου:

"Κυρία Ευσταθίου ευτυχώς που υπάρχουν και οι βιντεοκαλυψεις των Δημοτικών συμβουλίων αδιάψευστος μάρτυρας των όσων καταθέτει ο καθένας μας και πως τοποθετείται.
Σας είχα ενημερώσει και με προ τριών ημερών Δελτίο Τύπου για τις οικονομικές ατασθαλίες και πράξεις κολάσιμες ,οι όποιες επισύρουν πειθαρχικές και ποινικές διώξεις και έχουν επιφέρει ζημιά στον Δήμο.
Σας είχα δώσει προθεσμία μέχρι σήμερα Δευτέρα που είχαμε το Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό να μου εξηγήσετε ορισμένα πράγματα και να φέρεται στο Δημοτικό Συμβούλιο τον προϊστάμενό των οικονομικών για παροχή εξηγήσεων επί του προϋπολογισμού.
Σας έχω στείλει καταγγελία από 30/11/2018 και σε Σας και στον κ Ζουμπανιώτη για τον κ. Δημητρόπουλο αναπληρωτή Διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών για συγκεκριμένες υπηρεσιακές παραλείψεις, που χρήζουν έρευνας και κωφεύετε.
Μου απαντήσατε και οι δύο Σας ότι δεν έχετε παραλάβει την καταγγελία μου και δεν γνωρίζεται τίποτα και αναγκαστικά μέσω του κλητήρα κ Μπαλαθουνη να στείλω φωτοαντίγραφο στον κ. Ζουμπανιωτη σήμερα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και αρχίζει η διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου και νόμιμα παίρνω τον λόγο ξεκινάει η προσπάθειά της φίμωσης πρώτα από τον Πρόεδρο για τον διαθέσιμο χρόνο της ομιλίας μου, και στην συνέχεια από την Δήμαρχο να διακόπτει το Συμβούλιο μόλις άρχισα να τοποθετούνται και να ζητάω συγκεκριμένα στοιχεία του προϋπολογισμού.
Ωρυετο η κ. Δήμαρχος γιατί ζητούσα για τα 2900000.οο τις αναλυτικές καταστάσεις και τα φορολογικά παραστατικά που έχουν εκδοθεί καθότι οι δαπάνες αυτές έχουν γίνει και είναι προηγούμενων χρόνων.
Αγνοώντας τις τελευταίες αποκαλύψεις μου σχετικά με εικονικές συναλλαγές με παραπλάνηση δημοτικού συμβουλίου και απέραστα τιμολόγια δαπανών στα βιβλία του Δήμου και για τα οποία έχουν εκδοθεί αποφάσεις καταδικάστηκες από το ΣΔΟΕ και έχει σταλεί έγγραφο για έλεγχο χωρίς να μας ενημέρωσε. Ευτυχώς που για όλα αυτά μιλάει το βίντεο.
Και εκεί που συμβαίνουν όλα αυτά και αναφέρομαι και λέω ότι θα πας στον εισαγγελέα με αυτά καθώς και συνυπεύθυνοι όλοι μειδίασαν και κάποιοι με αυστηρό ύφος ειρωνικό το ‘παιξαν παλικάρια και ομιλώ για τον κ. Αγγελόπουλο ο οποίος έχει ξανά κάνει το ίδιο στο πρόσωπό μου. Γιατί βρε άμεμπτοι και αμόλυντοι με αυτά που αναφέρω επώνυμα δεν με πάτε στον Εισαγγελέα?
Ποιο είναι το σόου κ. Σπανε και κ. Παπαιωννου που έρχομαι να πουλήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο που επικαλείστε και ακούγεται όταν εν απουσία μας πού αποχωρήσαμε τα λέγατε?
Ένα θα θυμάστε όσα δεν μπορεί να πιάσει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Όσο για Σας κ. Δήμαρχος αναφερθήκατε σε ένα προσωπικό θέμα που έχει καταγραφεί στο βίντεο και θίγει την προσωπικότητα μου την οικογένεια μου, τα παιδιά μου ,την μέχρι τώρα επαγγελματική. υπόσταση .
Η συνέχεια για μας θα βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου και προσέφυγα με μηνυτήρια αναφορά μου."

πηγη diavlosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου