Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Συμπαράσταση και από το σωματείο "Κελαιδίτη"

Καταγγέλλουμε τον όμιλο Φιλίππου που απολύει εργάτες στο Μιμίκο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να πετάγονται συνάδελφοι στο δρόμο, όποτε αλλάζουν τα επιχειρηματικά σχέδια της εργοδοσίας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μας κάνουν λάστιχο, να μας χρησιμοποιούν όποτε και όσο θέλουν και στο τέλος να μας στέλνουν στην ανεργία, όταν αυτό βολεύει την κερδοφορία τους. Οι απολύσεις στο Μιμίκο είναι χτύπημα για τους εργαζόμενους όλου του κλάδου και της εργατικής τάξης συνολικά. 
Πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό τους, γιατί την επίθεση στα δικαιώματά μας τη βιώνουμε όλοι οι εργάτες. Πρέπει ο όμιλος Φιλίππου να βρει απέναντί του όλο το συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου και συνολικά. 
Το σωματείο μας, που έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει μάχες για τα δικαιώματα των εργαζομένων στο χώρο του, θα στηρίξει τους συναδέλφους στο Μιμίκο και καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία να κάνουν το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου