Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Συμπαράσταση και από το σωματείο "Κελαιδίτη"

Καταγγέλλουμε τον όμιλο Φιλίππου που απολύει εργάτες στο Μιμίκο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να πετάγονται συνάδελφοι στο δρόμο, όποτε αλλάζουν τα επιχειρηματικά σχέδια της εργοδοσίας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μας κάνουν λάστιχο, να μας χρησιμοποιούν όποτε και όσο θέλουν και στο τέλος να μας στέλνουν στην ανεργία, όταν αυτό βολεύει την κερδοφορία τους. Οι απολύσεις στο Μιμίκο είναι χτύπημα για τους εργαζόμενους όλου του κλάδου και της εργατικής τάξης συνολικά. 
Πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό τους, γιατί την επίθεση στα δικαιώματά μας τη βιώνουμε όλοι οι εργάτες. Πρέπει ο όμιλος Φιλίππου να βρει απέναντί του όλο το συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου και συνολικά. 
Το σωματείο μας, που έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει μάχες για τα δικαιώματα των εργαζομένων στο χώρο του, θα στηρίξει τους συναδέλφους στο Μιμίκο και καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία να κάνουν το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου