Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΙΣΤΙΑΙΑ Β. Δημόπουλος: "έχουν εξαπατήσει τους πάντες με δήθεν δαπάνες"

Νέα αποκαλυπτική καταγγελία κάνει ο δημοτικός σύμβουλος Ιστιαίας-Αιδηψού Β. Δημόπουλος αυτή την φορά για την οικονομική διαχείριση του Δήμου.
Δείτε τα όσα αποκαλυπτικά λέει:

"Κάποτε στον τέως Δήμο Ιστιαίας ένας δημοτικός σύμβουλος κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβούλιου απευθυνόμενος στον τότε Δήμαρχο και ενώ τον έφτυσε του είπε: Εγώ σε φτύνω και εσύ κοιτάς τον ουρανό και νομίζεις ότι βρέχει?
Σήμερα εγώ και ενώ έχω αναστατωθει εδώ και τρείς ημέρες με την εύρεση σοβαρών οικονομικών σκανδάλων που συμβαίνουν στον Δήμο μας με την πληρωμή ανύπαρκτων δαπανών μαϊμού εξαπατώντας πρώτα τους Δικαστας βγάζοντας αποφάσεις θετικές για τούς δήθεν προμηθευτές και δεύτερο αφού δεν υποβάλουν έφεση οι αποφάσεις αυτές καθίστανται αμετάκλητες.
Στην συνέχεια και ενώ ήδη η απόφαση είναι αμετάκλητη δίνουν σε ιδιώτη δικηγόρο να γνωμοδότηση εάν συμφέρει τον Δήμο να κάνει έφεση.
Ύστερα φέρνουν το θέμα στην οικονομική επιτροπή και αποφάσιζουν για την πληρωμή του προμηθευτή και του γνωμοδοτη δικηγόρου.
Και τέλος φέρνουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την γνωμοδότηση επί της απόφασης για την δήθεν δαπάνη αφού έχουν εξαπατήσει τους πάντες και τα πάντα ζημιωνοντας τον Δήμο κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Όλα αυτά με έχουν κλονίσει ιδιαίτερα δίνοντας εμπιστοσύνη στις σχετικές εισηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και να έχω ψηφίσει θετικά και να βρεθώ μπλεγμένος.
Αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο εχθές περίπου τρεις η ώρα το απόγευμα την κ Δήμαρχο και να τις αναφέρω τα γεγονότα καθώς και την καταγγελία που εχω κάνει σε αυτή και τον πρόεδρο του Δ.Σ.
Μου ανέφερε ότι θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους της οικονομικής υπηρεσίας και θα με ενημέρωνε. Δυστυχώς δεν έχω καμμιά ενημέρωση μέχρι αυτή την στιγμή.
Ήδη για την μια υπόθεση μαϊμού δαπάνης έχει αποφανθεί το ΣΔΟΕ κατόπιν καταγγελίας μου 75000.00 χιλιάδες ευρώ έχουν υποβληθεί τα αναλογούντος πρόστιμα και έρχονται και οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης και ΣΔΟΕ για των βιβλίων του Δήμου.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΜΈΧΡΙ ΑΎΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΏ.
Β. Δημόπουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου