Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ "SKYROS PROJECT" παρουσιάστηκε ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Το Λιμάνι και το πρόγραμμα της συνεργασίας του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, παρουσιάστηκαν στη Βουλή, μετά από πρόσκληση της προέδρου της Εδικής μόνιμης επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων κας κας Κατερίνας Ιγγλέζη, σε τακτική συνεδρίαση της επιτροπής την 12/Δεκ/18 που ειχε ως μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το πρόγραμμα "ΣΚΥΡΟΣ". 

Το πρόγραμμα παρουσίασαν οι Ιδρυτές του, καθηγήτρια περιβάλλοντος κα Κωνσταντινά Σκαναβή & ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Σκύρου Κυριάκος Αντωνόπουλος. Μαζί τους παρευρέθηκαν και 20 μέλη , προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτήτριες/ες, ερευνητές/ιες της ομάδας "ΣΚΥΡΟΣ". 

Στην συνεδρίαση παρέστησαν υπουργοί και βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν το πρωτοπόρο πρόγραμμα ΣΚΥΡΟΣ το οποίο θέτει σε νέα βάση την αποτελεσματικότητα και τη συνεργασία δύο δημόσιων φορέων που ο καθένας ειχε προηγούμενα κτίσει ενα στιβαρό και ουσιώδες υπόβαθρο. 
Ο τρόπος διοίκησης οι παροχές και οι επιδόσεις του λιμένα της Σκύρου σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή αριστεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου διασφαλίζουν οτι το πρόγραμμα ΣΚΥΡΟΣ και οι διεθνείς διακρίσεις του θα αποτελέσουν πόλο έλξης και ενδυνάμωσης για το Νησί της Σκύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου