Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ "SKYROS PROJECT" παρουσιάστηκε ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Το Λιμάνι και το πρόγραμμα της συνεργασίας του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, παρουσιάστηκαν στη Βουλή, μετά από πρόσκληση της προέδρου της Εδικής μόνιμης επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων κας κας Κατερίνας Ιγγλέζη, σε τακτική συνεδρίαση της επιτροπής την 12/Δεκ/18 που ειχε ως μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το πρόγραμμα "ΣΚΥΡΟΣ". 

Το πρόγραμμα παρουσίασαν οι Ιδρυτές του, καθηγήτρια περιβάλλοντος κα Κωνσταντινά Σκαναβή & ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Σκύρου Κυριάκος Αντωνόπουλος. Μαζί τους παρευρέθηκαν και 20 μέλη , προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτήτριες/ες, ερευνητές/ιες της ομάδας "ΣΚΥΡΟΣ". 

Στην συνεδρίαση παρέστησαν υπουργοί και βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν το πρωτοπόρο πρόγραμμα ΣΚΥΡΟΣ το οποίο θέτει σε νέα βάση την αποτελεσματικότητα και τη συνεργασία δύο δημόσιων φορέων που ο καθένας ειχε προηγούμενα κτίσει ενα στιβαρό και ουσιώδες υπόβαθρο. 
Ο τρόπος διοίκησης οι παροχές και οι επιδόσεις του λιμένα της Σκύρου σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή αριστεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου διασφαλίζουν οτι το πρόγραμμα ΣΚΥΡΟΣ και οι διεθνείς διακρίσεις του θα αποτελέσουν πόλο έλξης και ενδυνάμωσης για το Νησί της Σκύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου