Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΕΤΡΙΑ "Παραπαίει" η Δήμαρχος....

Παρά τις προσπάθειες που κάνει η Αλημπατέ να "επικοινωνήσει έργο - φάντασμα" στην Ερέτρια και την Αμάρυνθο με τα σκουπίδια να παραμένουν αμάζευτα στις γειτονιές, να έχει χάσει την μισή παράταξη στον Δήμο και να επιβιώνει ..ελέω Βελέντζα, το πράγμα παραμένει ..αμάζευτο!!

Πρωτίστως η δυσκολία συγκρότησης ψηφοδελτίου, εν αντιθέσει με τον Νίκο Γουρνή που "τελειώνει" με το ψηφοδέλτιο και ετοιμάζει την προγραμματική του .."επίθεση", αλλά και τα σοβαρά προβλήματα διαχείρισης κυρίως οικονομικών θεμάτων του Δήμου κα των επιχειρήσεων αλλά και τα χρέη που έχουν συσωρευτεί, έχουν ..μειώσει αισθητά πλέον την πρόσβαση της Δημάρχου στην κοινωνία!!
Οι αρνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο και η προσπάθεια του Βελέντζα να δημιουργήσει .."ανάχωμα" υπέρ της Αλημπατέ, ..."χρησιμοποιώντας" στην ουσία την υποψηφιότητα του "στρατηγού" δεν ...τραβάει!!
Και από τον νέο χρόνο έρχονται τα σοβαρά ..θέματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου