Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

ΙΣΤΙΑΙΑ Ζητούν την έδρα στον Δήμο πίσω....

Μετά από την επιβεβαίωση οτι η Φουρνάρη θα πάει με το ψηφοδέλτιο  Κοτζιά στις ερχόμενες εκλογές, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τα ..ρέστα!!

Στην ανακοίνωση που έβγαλε η οργάνωση της Ιστιαίας εκτός του όπως αναγράφεται  "διαγράφεται από το κόμμα" της ζητούν να επιστρέψει και την έδρα του δημοτικού συμβουλίου ...πίσω!!
Ποιά έδρα όμως; Αυτήν που κέρδισε η κα Φουρνάρη με την ψήφο των πολιτών, και δεν της την πήγε στο ..σπίτι κανένα κόμμα;
Το μόνο που πρέπει να κάνει η κα Φουρνάρη είναι να ανεξαρτοποιηθεί από τον συνδυασμό αν όντως τελικά έχει πάρει τις αποφάσεις της και τις οποίες πρέπει να δημοσιοποιήσει ..επισήμως!
Βέβαια την ανακοινωση του "τοπικού ΣΥΡΙΖΑ" δεν την βλέπω να ..φιλοξενείται στην σελίδα της Ν.Ε.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου