Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Υποψηφιότητα Καλαθέρη! Ες αύριον τα ..μαντάτα!!!

Αυριο τελικά θα συνέλθει η Συνέλευση της Οργάνωσης Χαλκίδας ΣΥΡΙΖΑ για να αξιολογήσει την "αυτοπρόταση" του Τάσσου Καλαθέρη μετά την συζήτηση που έγινε στην Ν.Ε..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Καλαθέρης βλέποντας το αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί στο κόμμα για την εύρεση υποψηφίου "αυτοπρότάθηκε" με επιστολή στον γραμματέα του κόμματος και τους βουλευτές και έτσι ξεκίνησε μια νέα διαδικασία υποψηφιότητας.
Αλωστε ο Καλαθέρης , κατα το παρελθόν, έχει εκφράσει δύο φορές την διάθεση να είναι υποψήφιος αλλά τελικά δεν πήγε μέχρι τέλους για διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης!!
Απ την άλλη η συνέλευση Χαλκίδας έχει συνεδριάσει άλλη μία φορά προκρίνοντας την υποψηφιότητα Μπάρμπα ομόφωνα, υποψηφιότητα που ..."έμμεινε στη μέση" αφού ξαφνικά ο Γιάννης Μπάρμπας παραιτήθηκε της υποψηφιότητας .."καταχεριάζοντας" τον γραμματέα της Ν.Ε. και μέλη για τις πρακτικές τους εναντίον του!!
Πάντως αύριο το απόγευμα η συνέλευση θα έχει ενδιαφέρον, και αρκετοί ..σύντροφοι έχουν αρχίσει να ακονίζουν μαχαίρια!!
Είδομεν... γιατί με τους Συριζαίους δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου