Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση έγινε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείο Εργασίας κ. Νεφελούδη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας γιατί με ευθύνες της εργοδοσίας και της κυβέρνησης όσοι εργαζόμαστε στις επιχειρήσεις ΖΟΥΡΑ είμαστε αντιμέτωποι με την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν μπορούμε να επιβιώσουμε. 

Συνάντηση επιδιώχθηκε και έγινε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείο Εργασίας κ. Νεφελούδη από την οποία υπήρχε δέσμευση ότι θα εξεταστεί το γιατί δεν έχει χορηγηθεί μέχρι σήμερα το επίδομα επίσχεσης από τον ΟΑΕΔ παρότι συνάδελφοι το έχουν αιτηθεί εδώ και 100 μέρες που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και ότι θα δρομολογηθεί η χορήγηση του έκτακτου επιδόματος του ΟΑΕΔ. 
Επίσης, ζητήσαμε από το Υπουργείο Εργασίας να ασκήσει πίεση στην εργοδοσία με κάθε τρόπο εν όψη της επικείμενης τριμερούς συνάντησης την επόμενη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώστε να γίνουν θετικά βήματα στην αποκατάσταση των δικαιωμάτων μας και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.
Στην κινητοποίηση ήταν παρόν ο συνάδελφος που εργάζεται στις εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης και μετά από εργοδοτικό έγκλημα που έγινε το 2014 λόγω ελλείψεων στα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας έχει μείνει ανάπηρος από το ένα του χέρι.
Στην κινητοποίηση στο πλευρό μας το παρόν έδωσε για μία ακόμα φορά το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, η Ομοσπονδία μας Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών, εκπρόσωποι άλλων ομοσπονδιών και σωματείων από την Αττική, την Εύβοια και τη Βοιωτία, ανάμεσά τους το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, το Σωματείο εργαζομένων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, το Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, τα επιχειρησιακά σωματεία σε «Νηρέα» και «Eurodrip», αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Φαρμάκου, Τύπου - Χάρτου και ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Επισιτισμού – Τουρισμού και άλλοι.
Ο επόμενος σταθμός είναι η συγκέντρωση αλληλεγγύης που διοργανώνει το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας όπου θα δώσουμε το παρόν συμμετέχοντας παράλληλα στη συγκέντρωση ενάντια στο αντεργατικό – αντιλαϊκό προϋπολογισμό του 2019.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΎΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου