Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Το Δέντρο της Αγάπης οφείλουμε να το στολίσουμε στην καρδία όλων των παιδιών»

Με την ευχή  «Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να διατηρηθεί η ελπίδα στην καρδιά των παιδιών», ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης συμμετείχε το πρωί του Σαββάτου στις εκδηλώσεις στο πεζόδρομο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδας υποστηριζόμενη από το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας μετέφεραν το θετικό τους μήνυμα και μετέτρεψαν τον πεζόδρομο σε μία γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, τη δράση του χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αγάπης στήριζαν μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλης μαζί με τα ευχο-αστέρια του Make a Wish.

O Βασίλης Καθαροσπόρης μαζί με τη σύζυγο του παρακολούθησαν τη συναυλία του συγκροτήματος «Μαντάρα», αντάλλαξαν ιδέες και συζήτησαν με τις εθελόντριες και τους μαθητές θέλοντας να στηρίξουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια διατήρησης της ελπίδας στις παιδικές ψυχούλες.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε και με πολλούς φίλους και συμπολίτες ευχόμενος καλές γιορτές και έναν ελπιδοφόρο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου