Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ Διαγκωνισμός παραγόντων και μεταβίβαση ευθυνών πάνω απ'το πτώμα!!!!

Οπως ήταν αναμενόμενο κανένα διέξοδο στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η Διοίκηση του Μπλέτσα και των συν ..αυτώ στο ιστορικό σωματείο της πόλης ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ενώ οι προηγούμενοι πρόεδροι έχουν εντέχνως βγάλει απ'έξω την ..ουρά τους παρά τις ευθύνες που έχουν και οι ίδιοι για την κατάντια της ομάδας.
Μάλιστα το ματς κυπέλου με την Αρτάκη αναβλήθηκε γιατί η ομάδα δεν έχει πλέον παίκτες να κατεβάσει στο γήπεδο και οσοι δεν έχουν φύγει ζητάνε τα δελτία τους να φύγουν και δεν κατεβαίνουν να παίξουν απλήρωτοι!!
Η Γενική Συνέλευση έγινε παρουσία παραγόντων της ομάδας, των πρώην προέδρων Γιάννη Ελευθεριάδη, Τάσο Καρυστινό, του πρώην προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου, φιλάθλων και παικτών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για το πως έφτασε η ομάδα της πόλης σε αυτό το δύσκολο σημείο ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Μετά από έντονο διάλογο και διαφωνίες έγινε πρόταση από το Νίκο Κακαβά, το Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον Τάσο Καρυστινό να αναλάβουν οι πέντε τελευταίοι πρόεδροι και να βρουν ακόμη τέσσερα άτομα για να συγκροτηθεί το Δ.Σ. και να μην πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο και διαλυθεί.
Το λόγο ωστόσο πήραν και οι ποδοσφαιριστές Βέργος,Χολέβας και Μπουζούρας όπου εξέφρασαν την επιθυμία να πάρουν τα δελτία τους και να συνεχίσουν σε άλλο αθλητικό σωματείο, κάτι το οποίο δεν αποδέχεται η σημερινή διοίκηση ενώ ο κόσμος που ήταν εκεί ήταν υπέρ των ποδοσφαιριστών.
Τέλος ο κόσμος της ομάδας που ήταν στη γενική συνέλευση άφησε αιχμές για την τωρινή διοίκηση ότι δεν θέλει να βρεθεί λύση και να αναλάβει Νέο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου