Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Οι Μουγκο..Θόδωροι!!!

Τι και αν ο Παγώνης που ..απέλυσε τον υπάλληλο που ειχε εκδώσει το "πλαστό" ένταλμα των 7.5οο ευρώ στον πρώην Δήμο Νέας Αρτάκης και που διεκδικούν πολίτες της Νέας Αρτάκης "έκανε πως δεν θυμόταν το όνομα του"!!! Το ίδιο και οι άλλοι....

Ο "Δντής"  απολύθηκε διότι είχε προσκομήσει "πλαστό πτυχίο ΤΕΙ για να γίνει Δντής στον Δήμο και να απολαμβάνει το επίδομα 350ευρώ που προβλέπεται για την θέση!!
Και όλοι κάνανε πως δεν ήξεραν....
Αφήστε που υπάρχουν και άλλα 5 εντάλματα που δεν φαίνονται στα βιβλία του πρώην Δήμου Ερετρίας, εισπραχθέντα από τον ίδιο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο....

Αφήστε που από τότε που συνέβη το γεγονός δεν έχει γίνει ούτε ΕΔΕ ούτε καταλογισμός του ποσού, λές και υπάρχουν ...δυνάμεις εντός του Δήμου Χαλκιδέων που τον προστατεύουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου