Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΕΤΡΙΑ Παραιτήθηκε και ο Σαράπης!! Ξηλώνεται το .."πουλόβερ" της Δημάρχου!!

Την παραίτηση του από πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ερετρίας υπέβαλε ο Γιώργος Σαράπης παίρνοντας αποστάσεις από τα "έργα και ημέρες" της Δημάρχου!

Ο Πρόεδρος ήδη έχει κάνει επαφές για συμμετοχή στις ερχόμενες εκλογές , ενώ οπως έχουμε ξαναεπισημάνει το ..πουλόβερ της Αλημπατέ έχει "ξηλωθεί" πάρα πολύ και τα σημάδια πλέον είναι εμφανέστατα και στους δημότες του Δήμου Ερετρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολούθήσουν πλέον και άλλες παραιτήσεις απ την παράταξη της Δημάρχου, ενώ υπάρχει σοβαρή δυσκολία για την κατάρτιση ψηφοδελτίου.
Αναμένουμε τις εξελίξεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου