Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

"Γραμμή" από την "ηγεσία" της ΔΕΥΑΧ πρός τους υπαλλήλους!!!

"Των φρονίμων τα ..παιδιά, πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν" λέει η παροιμία, και εκεί στην ΔΕΥΑΧ φαίνεται ότι την γνωρίζουν πάρα πολύ καλά γιαυτό άρχισαν τα ..μαγειρέματα από νωρίς!

Διοικητικοί παράγοντες άρχισαν τις παρενοχλήσεις από τώρα πρός τους υπαλλήλους, αφού είναι γνωστές οι προτιμήσεις τους υπέρ της Βάκα, και δεν θέλουν ούτε να σκέπτονται ότι "υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τους ..κατσικωθεί εκεί ο Καθαροσπόρης, με ότι συνεπάγεται αυτό για τους ιδίους"!!
Βέβαια το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ..εκτίθενται, με ότι σημαίνει αυτό!

1 σχόλιο:

  1. Μήπως να ασχοληθούμε και λίγο με το δώρο Χριστουγέννων των υπαλλήλων για το οποίο υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και η πολιτική ηγεσία δεν "ψήνεται" να καταβάλλει αλλά ούτε και να απαντήσει εγγράφως και αιτιολογήμενα στους υπαλλήλους πριν την καταληκτική ημερομηνία καταβολής του (21/12). Θα θέλουν φαίνεται και αυτό να το πάνε δικαστικά για να το περάσουν στον επόμενο δήμαρχο. Ας μη ξεχνάμε ότι πέρυσι άφησαν τους υπαλλήλους να κάνουν Χριστούγεννα με το δεκαπενθήμερο μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή