Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

"Γραμμή" από την "ηγεσία" της ΔΕΥΑΧ πρός τους υπαλλήλους!!!

"Των φρονίμων τα ..παιδιά, πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν" λέει η παροιμία, και εκεί στην ΔΕΥΑΧ φαίνεται ότι την γνωρίζουν πάρα πολύ καλά γιαυτό άρχισαν τα ..μαγειρέματα από νωρίς!

Διοικητικοί παράγοντες άρχισαν τις παρενοχλήσεις από τώρα πρός τους υπαλλήλους, αφού είναι γνωστές οι προτιμήσεις τους υπέρ της Βάκα, και δεν θέλουν ούτε να σκέπτονται ότι "υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τους ..κατσικωθεί εκεί ο Καθαροσπόρης, με ότι συνεπάγεται αυτό για τους ιδίους"!!
Βέβαια το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ..εκτίθενται, με ότι σημαίνει αυτό!

1 σχόλιο:

  1. Μήπως να ασχοληθούμε και λίγο με το δώρο Χριστουγέννων των υπαλλήλων για το οποίο υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και η πολιτική ηγεσία δεν "ψήνεται" να καταβάλλει αλλά ούτε και να απαντήσει εγγράφως και αιτιολογήμενα στους υπαλλήλους πριν την καταληκτική ημερομηνία καταβολής του (21/12). Θα θέλουν φαίνεται και αυτό να το πάνε δικαστικά για να το περάσουν στον επόμενο δήμαρχο. Ας μη ξεχνάμε ότι πέρυσι άφησαν τους υπαλλήλους να κάνουν Χριστούγεννα με το δεκαπενθήμερο μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή