Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ Βάλανε στον ΤΑΙΠΕΔ το λιμάνι της Χαλκίδας!!

Ενα δημοσίευμα της REALNEWS το οποίο φιλοφενεί συνέντευξη του υπ. Ναυτιλιας Φώτη Κουβέλη δημιουργεί νέα δεδομένα για τον εμπορευματικό λιμένα της Χαλκίδας, αφού από την λίστα του ΤΑΙΠΕΔ βγήκε η Ραφήνα και εμφανίστηκε το λιμάνι της Χαλκίδας!!

Στην συνέντευξη του ο Υπουργός λέει επί λέξη:"
Σε συνέντευξή του στη Realnews ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι «πολυνησία, με μεγάλες δυνατότητες». Όπως εξηγεί ο κ. Κουβέλης έως το τέλος Δεκεμβρίου ή στις αρχές Ιανουαρίου, θα ολοκληρωθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί στη Βουλή για τις υποπαραχωρήσεις στα λιμάνια.
Βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού, αναφέρει, θα υπάρξουν δημόσιοι διεθνείς διαγωνισμοί για επιμέρους επενδύσεις στα διάφορα λιμάνια, ανάλογα με το τι προσφέρει το καθένα, όπως κρουαζιέρα, εμπορικό έργο, υγροποιημένο αέριο αλλά και άλλου περιεχομένου επενδύσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος επενδυτών από πάρα πολλές πλευρές.
Μιλάμε για δέκα λιμάνια: Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Λαυρίου, Πάτρας, Χαλκίδας και Κέρκυρας.
«Πρόκειται για επενδύσεις σημαντικού αναπτυξιακού χαρακτήρα για τη χώρα» τονίζει.

Ακόμη σε άλλο δημοσίευμα της Οικονομικής Καθημερινής εμφανίζεται το Λιμάνι της Χαλκίδας στην "δεκάδα του ΤΑΙΠΕΔ"!!

"Έως το τέλος Δεκεμβρίου, ίσως και αρχές Ιανουαρίου, θα ολοκληρωθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου που έχουμε καταθέσει στη Βουλή. Βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού, θα υπάρξουν δημόσιοι διεθνείς διαγωνισμοί για επιμέρους επενδύσεις στα διάφορα λιμάνια, ανάλογα με το τι προσφέρει το καθένα, όπως κρουαζιέρα, εμπορικό έργο, υγροποιημένο αέριο αλλά και άλλου περιεχομένου επενδύσεις. Υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος επενδυτών από πάρα πολλές πλευρές. Μιλάμε για δέκα λιμάνια: Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Λαυρίου, Πάτρας, Χαλκίδας και Κέρκυρας. Πρόκειται για επενδύσεις σημαντικού αναπτυξιακού χαρακτήρα για τη χώρα."

Εάν έχει συμβεί μιά τέτοια εξέλιξη τότε "υπάρχει σοβαρότατο θέμα με την χερσαία ζώνη λιμένα αφού ολόκληρο το MASTER PLAN θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων"!!
Μήπως κάποιος από τους κυβερνητικούς παράγοντες του νομού μπορεί να μας ενημερώσει τι συμβαίνει στο παρασκήνιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου