Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Υπογραφή σύμβασης για έργα 5,2 εκ. ΕΥΡΩ στις Δημοτικές Κοινότητες Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου


Παρουσία του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, υπογράφηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου η σύμβαση για την κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης στις Δημοτικές Κοινότητες Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου, προϋπολογισμού 5.200.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ).

Πρόκειται για το έργο της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, που αναφέρεται στη συλλογή, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων των Δημοτικών Κοινοτήτων Βασιλικού, Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου (Β΄φάση), συνολικού προϋπολογισμού 9.248.635,00€.
Η συγκεκριμένη σύμβαση, που υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑ Χαλκίδας Αναστασίου Μάζη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας “Κατασκευή ΑΤΕ” Κυριάκου Χαϊδεμένου, αφορά ένα από τα επτά υποέργα, στο οποίο προβλέπεται η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, φρεατίων, δύο αντλιοστασίων και καταθλιπτικών αγωγών.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης πρόκειται για σημαντικά έργα υποδομής, που δίνουν προοπτική στον τόπο και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Πρόσθεσε δε, ότι η προσπάθεια θα είναι συνεχής, δεδομένου ότι η ΔΕΥΑ Χαλκίδας έχει θέσει σε εξέλιξη ένα εκτεταμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων, που φτάνει τα 30 εκατομμύρια ΕΥΡΩ.
Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη Ιανουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου