Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Υπογραφή σύμβασης για έργα 5,2 εκ. ΕΥΡΩ στις Δημοτικές Κοινότητες Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου


Παρουσία του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, υπογράφηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου η σύμβαση για την κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης στις Δημοτικές Κοινότητες Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου, προϋπολογισμού 5.200.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ).

Πρόκειται για το έργο της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, που αναφέρεται στη συλλογή, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων των Δημοτικών Κοινοτήτων Βασιλικού, Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου (Β΄φάση), συνολικού προϋπολογισμού 9.248.635,00€.
Η συγκεκριμένη σύμβαση, που υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑ Χαλκίδας Αναστασίου Μάζη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας “Κατασκευή ΑΤΕ” Κυριάκου Χαϊδεμένου, αφορά ένα από τα επτά υποέργα, στο οποίο προβλέπεται η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, φρεατίων, δύο αντλιοστασίων και καταθλιπτικών αγωγών.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης πρόκειται για σημαντικά έργα υποδομής, που δίνουν προοπτική στον τόπο και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Πρόσθεσε δε, ότι η προσπάθεια θα είναι συνεχής, δεδομένου ότι η ΔΕΥΑ Χαλκίδας έχει θέσει σε εξέλιξη ένα εκτεταμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων, που φτάνει τα 30 εκατομμύρια ΕΥΡΩ.
Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη Ιανουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου