Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Αλλα 3 πούλμαν μεταναστών στην Χαλκίδα!! Θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο μεταξύ Χαλκίδας Ερετρίας!

Συνεχίζεται η μεταφορά μεταναστών στην Εύβοια και πρίν από λίγο 3 πούλμαν με μετανάστες κατέφθασαν σε ξενοδοχείο μεταξύ Χαλκίδας και Ερέτριας (όπως μας ενημέρωσε ο Βασίλης Καθαροσπόρης) χωρίς να έχει ενημερωθεί κανείς από Δήμο και Περιφέρεια!!
Είχε προηγηθεί μεταφορά μεταναστών στο κάμπινγκ της Αγ. Αννας χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο τοπικός Δήμος!!
Φαίνεται ότι λόγω χειμώνα και με τις καταστάσεις που υπάρχουν σε πολλά καμπ μεταναστών, γίνεται προσπάθεια φιλοξενείας σε οργανωμένους χώρους για να ..ξεχειμωνιάσουν.
Προφανώς η μυστικότητα της μεταφοράς μεταναστών γίνεται για να προληφθούν οι αντιδράσεις "ακραίων στοιχείων" που εκφράζουν ...ρατσιστικά αισθήματα και παρασύρουν ακόμη και πολιτικούς παράγοντες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου