Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε το λογότυπο της παράταξης Καθαροσπόρη


O συνδυασμός του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη, ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, ξεκίνησε την παραμονή των Χριστουγέννων ένα, ανατρεπτικό για τα δεδομένα της πόλης, countdown για την αποκάλυψη του λογοτύπου του συνδυασμού.

 Καθημερινά, παρουσιαζόταν κομμάτι-κομμάτι το λογότυπο στην επίσημη σελίδα του συνδυασμού στο Facebook ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.
 Σήμερα, τελευταία μέρα της αντίστροφης μέτρησης, αποκαλύπτεται το λογότυπο του συνδυασμού μέσα από ένα βίντεο, που παρουσιάζει το logo και τις βασικές αρχές του συνδυασμού για την επόμενη μέρα της πόλης.

Το βίντεο παρουσίασης του λογότυπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου