Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Τώρα εξηγούνται ...όλα!! Η στον Δήμο η στο ...σπίτι! Και το'φαγε.....

Πάντα είχα μια περιέργεια για το "πως η Βάκα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων μία επίπονη και πολυέξοδη προετοιμασία για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, και ξαφνικά με συνοπτικές διαδικασίες στράφηκε στον Δήμο".
Και όταν εμένα με ..."τρώει" δεν το παλεύω!! Λοιπόν......

Πίσω από ολο αυτό το παρασκήνιο "κρύβεται" ο Ζεμπίλης και ο κουμπάρος του ο Σταικούρας που ειναι εκ των ατόμων πολύ κοντά στον Μητσοτάκη και την ηγετική ομάδα!
Λίγο πριν ο Ζέμπος βάλει σε ...λειτουργία το σχέδιο (που πλέον έχει αποκαλυφθεί) είχαν φροντίσει να .."μεταγγίσουν" στην Βάκα μυνήματα από την Πειραιώς οτι "είναι κομμένη από το ψηφοδέλτιο" και σιγά σιγά "λέγε λέγε κάτι θα μείνει" η Ελενα αρχισε να το πιστεύει!
Τότε ηταν που ο Ζεμπίλης προχώρησε το σχέδιο, έκανε τις "μαιμού διαδικασίες στο Μπούρτζι" και μπροστά στο ενδεχόμενο η Βάκα να μείνει .."σπίτι" έκανε το ...απονενοημένο!
Το ..έχαψε τό κόλπο που της έστησε ο Ζεμπίλης, ενώ οπως μου είπε στέλεχος της Πειραιώς "αν έλεγε οχι για τον Δήμο, θα ήταν σιγουράτζα για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, τόν κώλο του να χτύπαγε κάτω ο Ζεμπίλης"!!
Αυτά....
Την Τετάρτη λοιπόν ξεκινάει απ την αρχή για "άλλες πολιτείες"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου