Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Σε "οικογενειακό κλίμα" η απόφαση για το όνομα της παράταξης!!

Σε οικογενειακό κλίμα, όπως επιτάσσουν οι ημέρες, θα συγκεντρωθεί την προσεχή εβδομάδα με σκοπό να δοθεί η εκκίνηση, αλλά και να συναποφασιστεί το όνομα της ομάδας από τους υποψηφίους  του συνδυασμού. 

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης έχει τονίσει πολλάκις, πως σ αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνος του αλλά πρόκειται για μία συλλογικότητα, που κάθε μονάδα ισότιμα έχει την ίδια αξία επί του συνόλου.
Οι ανοιχτές διαδικασίες αποφάσεων στην «οικογένεια» Καθαροσπόρη αποτελούν μία καινοτόμα απόφαση για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα του Δήμου Χαλκιδέων ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής και όντας πιστή στο δόγμα, ότι η αυτοδιοίκηση δεν ασκείται από γραφεία αλλά από τους ίδιους τους πολίτες για τους ίδιους τους πολίτες.
Η συνεστίαση θα λάβει χώρα στις αρχές της εβδομάδας και παρευρισκόμενοι αναμένεται να είναι όλα τα μέχρι τώρα μέλη της ομάδας με τις οικογένειες τους σε μία κίνηση βαθύτατου συμβολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου