Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

2019: Θα απαλλαγούμε από τους καλικάντζαρους;

Εκτός απροόπτου ο... Ηγέτης παρέα με τους πιστούς του καλικάντζαρους θα γιορτάσουν μια ακόμη αλλαγή χρονιάς στο Μάξιμου... πίνοντας στην υγειά των κορόιδων που πίστεψαν στην κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο κι ένα άρθρο, οδηγώντας τους στις καρέκλες της εξουσίας από τις οποίες δεν διατίθενται να σηκωθούν.Όπως διαπιστώθηκε αυτός ήταν ο αυτοσκοπός της πρώτης φοράς αριστερά. Και τον εκπλήρωσαν υποδουλώνοντας την Ελλάδα μέχρι το 2060... κι έχει ο Θεός. Είναι ανούσιο πια να κατηγορούμε τους ευκολόπιστους Έλληνες που αυταπατήθηκαν από την γοητεία και τα επικοινωνιακά χαρίσματα του Τσίπρα. Η ζημιά που προκάλεσε η αδιανόητη επιλογή τους είναι τεράστια, και πολύ φοβούμαστε ότι όσο κι αν τους ψέξουμε δύσκολα θα αποκατασταθεί.
Ωστόσο σε μια ύστατη προσπάθεια θα μπορούσαμε να τους παροτρύνουμε να ασκήσουν την απαραίτητη αυτοκριτική για την πράξη τους ώστε να μην την επαναλάβουν.
Και δεν λέμε αντί του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία, όπως θα σπεύσουν να πουν διάφοροι καλοθελητές.
Ας ψηφίσουν ό, τι θέλουν (εκτός Χρυσής Αυγής εννοείται) ή να μην ψηφίσουν τίποτα και να απέχουν.
Είναι η μοναδική ευκαιρία την εκλογική χρονιά που έρχεται μπας και απαλλαγούμε από τους καλικάντζαρους που συνέτριψαν τα πάντα στο πέρασμά τους.
Που οδήγησαν την Ελλάδα στην άβυσσο, τη στιγμή που έβγαινε στο ξέφωτο.
Ξεπούλησαν τα ασημικά και τα εδάφη της που ανακτήθηκαν με αίμα, άνοιξαν τα σύνορα μετατρέποντάς τη σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών και κάθε λογής εγκληματιών, κι άφησαν τους μπαχαλάκηδες, τους δολοφόνους και τα κλεφτρόνια να βάλουν την τελευταία μαύρη πινελιά στο θεάρεστο έργο τους.
Κι όλα αυτά για να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του καπιταλισμού που κάποτε κατήγγειλαν.
Όπως ο πρώτος τη τάξει καλικάντζαρος του Μαξίμου, ο Μανόλο, που δεν είχε μαντήλι να κλάψει, κι αίφνης βρέθηκε να συναγελάζεται με τη διαπλοκή που θα τσάκιζε ο Αλέξης, να κατοικεί σε χλιδάτες βίλες, να οδηγεί πανάκριβα αυτοκίνητα και να τα σπάει στα μπουζούκια ντίρλα χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι κατάφερε να βγει από το λαγούμι της αφάνειας.
Το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης όμως, δεν είναι η κατακρήμνιση του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς του Τσίπρα, λόγω της δουλικότητας, του εθνομηδενισμού και της διαφθοράς. Αλλά ότι έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια λεηλασίας οι... Έλληνες που λέγαμε ετοιμάζονται να ξαναψηφίσουν τους καλικάντζαρους.
Μπορεί να τους οδήγησαν στην πείνα για να βγάλουν τα ματωμένα πλεονάσματα για να περνάνε ζωή χαρισάμενη, αλλά απ΄ότι φαίνεται είναι διατεθειμένοι να τους συγχωρήσουν για να γεμίσουν τα στομάχια τους με την ελεημοσύνη και τους διορισμούς που τους τάζει ο αρχικαλικάντζαρος.
Από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για να τους μεταπείσουμε, εκτός από το να επιμείνουμε να προβούν στην αναγκαία αυτοκριτική που αναφέραμε.
Δε λέμε, η φτώχεια είναι φτώχεια και είναι εύλογο να παλεύεις για μια καλύτερη ζωή. Αν πιστεύουν πάντως ότι η καλύτερη ζωή θα έρθει μέσω των επιδομάτων πενίας και του κομματικού στρατού που φτιάχνει στο Δημόσιο ο Τσίπρας, τότε πάμε πάσο.
Να μην γκρινιάζουν όμως όταν θα καταντήσουν να υπηρετούν τον αρχικαλικάντζαρο για τρεις κι εξήντα και οι καλικάντζαροι τύπου Πετσίτη θα συνεχίζουν απτόητοι, πάνω στις πλάτες τους, την τρυφηλή ζωή.

Χρόνια Πολλά και καλά μυαλά... αγαπητοί συμπολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου