Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

"Πλουτίσαμε τον Δήμο"! Με αυτές τις φράσεις η Δήμαρχος Ερέτριας κα Αλημπατέ ανακοίνωσε στα ΜΜΕ την κατάθεση στο ταμείο του Δήμου το 1.ο42.000 ευρώ απο το Υπουργείο Εσωτερικών για να πληρωθούν τα .."χρωστούμενα" στην ΔΕΥΑΕ...  και επιτίθεται κατά πάντων ακόμη και "ημών" για τις αποκαλύψεις μας και για τις οποίες επιμένουμε!!

Μπορεί να μας πεί η κα Δήμαρχος τί ενοεί λέγοντας οτι "πλουτίζει τον Δήμο";
Πλούτισε ο Δήμος οταν "με τις ..αλχημίες της πλούτισε την οικογενειακή της επιχείρηση (ΘΕΑΛΟΣ) και μείωσε κατά 50% τα έσοδα του Δήμου;"
Πλούτισε η ΔΕΥΑΕ όταν χρωστά μόνο στη ΔΕΗ 1.5οο.οοο ευρώ;
Για τολμήστε να δημοσιεύσετε τα έσοδα και τα χρεωστούμενα του Δήμου, διότι θα το κάνουμε εμείς και τότε θα δουν οι πολίτες "πως τους πλουτίσατε"......
Α! Περιμένετε και τα αποτελέσματα των ελέγχων, για να τα πούμε καλλίτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου