Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

«Αστερούληδες του Γυμνασίου & Λυκείου Δροσιάς Χαλκίδας» – «Make A Wish – Ελλάδας» Από τους Συλλόγους Γονέων κ Κηδεμόνων του Γυμνασίου & του Λυκείου Δροσιάς Χαλκίδας.


Πέρσι τα Χριστούγεννα, ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Δροσιάς Χαλκίδας, σκέφτηκε να κάνει μια παράλληλη δράση με το «Κάνε Μια Ευχή – Ελλάδας», ελπίζοντας να δείξει στους μαθητές ότι η προσφορά έχει πολλές μορφές και να πραγματοποιήσει έστω μια ευχή ενός παιδιού με κίνδυνο ζωής…
 Οι μαθητές βγήκαν στην Χαλκίδα ως «Εθελοντές Αστερούληδες» και  επικοινώνησαν  τον σκοπό τους  στον κόσμο, δίνοντας Αστέρια της Ευχής έναντι μιας δωρεάς των 2€.  Δίπλα τους μαζεύτηκαν εθελοντικά πολλά παιδιά και μεγαλύτεροι από άλλα σχολεία της Χαλκίδας δημιουργώντας μια τεράστια ομάδα (120 περίπου) «Εθελοντών Αστερούληδων» που κατάφεραν να δώσουν 2019 αστέρια και να πραγματοποιήσουν 4,5 ευχές (4 πλήρεις και 1 μερική) πέρα από κάθε προσδοκία!

Φέτος η δράση επαναλαμβάνεται το Σαββατοκύριακο 15 & 16/12/18 με την συνδιοργάνωση των συλλόγων Γονέων Γυμνασίου & Λυκείου Δροσιάς Χαλκίδας. Ως επιβράβευση, στην Χαλκίδα θα κυκλοφορεί σε ειδική έκδοση «το Αστέρι του Γυμνασίου & του Λυκείου Δροσιάς».  
Οι  «Εθελοντές  Αστερούληδες» είναι ήδη περισσότεροι και θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ τους! Αυτή την στιγμή μαζεύονται και πάλι δίπλα τους «Αστερούληδες» και από άλλα σχολεία της Χαλκίδας. Ελπίζουμε του χρόνου να κυκλοφορεί το «Αστέρι των μαθητών της Χαλκίδας»!
Γι αυτό, αν δείτε εκείνες τις μέρες τους μικρούς και μεγαλύτερους  «Αστερούληδες», είναι σημαντικό πρώτα να τους ακούσετε και μετά να τους στηρίξετε!

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Το Αστέρι της Ευχής είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιείται εδώ και 20 χρόνια με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχοντας καταφέρει να καλύψει περισσότερες από 600 ευχές παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου