Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Θα φτάσει μέχρι τις κάλπες ο Καλαθέρης;

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εύρεσης υποψηφίου Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Χαλκιδέων μετά και την συνεδρίαση της Συνέλευσης Πόλης , ένα βήμα πρίν το .."ABER ALERT"!!
O γνώριμος μηχανικός Τάσσος Καλαθέρης μπορεί να μην κατάφερε να γίνει Πρόεδρος και Δνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ, κατάφερε όμως να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Χαλκιδέων!!
Αυτό που έχει ενδιαφέρον τώρα είνα να δούμε "αν αυτή η προσπάθεια θα φτάσει μέχρι τις κάλπες η όχι" αφού ηδη από το συριζοστρατόπεδο έχουν αρχίσει να καταφράφονται οι πρώτες αντιδράσεις για την επιλογή αυτή"!!
Περισότερα για το παρασκήνιο της διαδικασίας σε νεώτερο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου