Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κίνδυνος απαξίωσης λόγω ...αχρησίας!!

Τέλος 2019 και ..βλέπουμε για την μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδος σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών αλλά και την επάνδρωση με προσωπικό αφού όλα βαδίζουν με ρυθμό χελώνας!!

Παρά το γεγονός ότι "υπεγράφη σύμβαση με τον ανάδοχο για τα συνοδά έργα" ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες λόγω προετοιμασίας συνέργειας (λένε)  που χρειάζεται με την ανάδοχο κατασκευής του Νοσοκομείου (ΑΚΤΩΡΑ) και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Δήμου "οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα μέσα Ιανουαρίου".
Παράλληλα "δεν έχει γίνει καμμία ενέργεια για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού όλων των βαθμίδων" γεγονός που θα καθυστερήσει ακόμη περισότερο την μεταφορά στο Νέο Νοσοκομείο με κίνδυνο να αρχίσει να απαξιώνεται το έργο λόγω ...αχρησίας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου