Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κίνδυνος απαξίωσης λόγω ...αχρησίας!!

Τέλος 2019 και ..βλέπουμε για την μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδος σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών αλλά και την επάνδρωση με προσωπικό αφού όλα βαδίζουν με ρυθμό χελώνας!!

Παρά το γεγονός ότι "υπεγράφη σύμβαση με τον ανάδοχο για τα συνοδά έργα" ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες λόγω προετοιμασίας συνέργειας (λένε)  που χρειάζεται με την ανάδοχο κατασκευής του Νοσοκομείου (ΑΚΤΩΡΑ) και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Δήμου "οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα μέσα Ιανουαρίου".
Παράλληλα "δεν έχει γίνει καμμία ενέργεια για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού όλων των βαθμίδων" γεγονός που θα καθυστερήσει ακόμη περισότερο την μεταφορά στο Νέο Νοσοκομείο με κίνδυνο να αρχίσει να απαξιώνεται το έργο λόγω ...αχρησίας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου