Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

ΛΙΜΝΗ Μέχρις στιγμής 3 συνδιασμοί στην ..πιάτσα!! Προβάδισμα ο Τσαπουρνιώτης...

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η προεκλογική δραστηριότητα στον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Αννας αφού όπως φαίνεται στην ...πιάτσα των υποψηφιοτήτων υπάρχει μεγάλη δυστοκία!
Ο Γ. Τσαπουρνιώτης φαίνεται οτι έχει το προβάδισμα με τα μέχρις στιγμής δεδομένα, αφού ο άλλος διεκδικητής ο Στεργίου φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες για την συγκρότηση ενός αξιόπιστου ψηφοδελτίου, και δεδομένου ότι το ΚΚΕ θα κατεβάσει υποψηφιότητα (κατά πάσα πιθανότητα τον Λιαγκάκη), τρείς ειναι οι υποψηφιότητες στην ..πιάτσα!!
Το "ανέκδοτο" της υποψηφιότητας Τριάντη δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ενώ ο νύν Δήμαρχος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κατεβάσει συνδυασμό αφού του έχουν .."φύγει" σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι εχοντας χάσει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και με τον Δήμο να είναι .."ακυβέρνητο καράβι"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου