Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση με την νέα πρέσβειρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας


Συνάντηση με την νέα πρέσβειρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Τσανγκ Τσιγιουέ πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, και υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχε ως κεντρικό άξονα τις ελληνοκινεζικές σχέσεις και την επωφελή συνεργασία σε τομείς ανάπτυξης όπως είναι ο τουρισμός, η αγροδιατροφή κ.α. Και από τις δυο πλευρές εκφράστηκε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την πορεία της μέχρι τώρα συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τις κινέζικες Επαρχίες και επικαιροποιήθηκε ο οδικός χάρτης για τη διατήρηση και ανάπτυξη αυτής.
Με το πέρας της επίσκεψης και την ανταλλαγή των εθιμοτυπικών αναμνηστικών, ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:
"Καλωσορίσαμε σήμερα την πρέσβη της Κίνας στην Περιφέρεια μας. Πραγματοποιήσαμε μια ουσιαστική συζήτηση και συμφωνήσαμε σε συγκεκριμένα βήματα τα οποία θα σηματοδοτήσουν μια στενή συνεργασία μέσα στο 2019 για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και την προώθηση των εξαγωγών . Στην Περιφέρεια μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φιλοεπενδυτικό περιβάλλον, όπως κάνουμε τώρα με το μεγάλο εγχείρημα του Επιχειρηματικού Πάρκου στον Ασωπό, αλλά και να ενισχύσουμε έμπρακτα τους επιχειρηματίες μας στην Αγροδιατροφή και τον Τουρισμό", δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.
"Η εξωστρέφεια είναι και θα παραμείνει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, καθώς είναι ο μοναδικός δρόμος  για να βγει η Περιφέρειά μας πρώτη από την κρίση. Τα  σημαντικά και χειροπιαστά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας μας δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο και όρεξη για να συνεχίσουμε. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο αυτής της προσπάθειας  είναι  οι σχέσεις μας με τις αγορές της Κίνας και γι΄αυτό τις καλλιεργούμε μεθοδικά με δράσεις όπως η σημερινή.", δήλωσε ο Φάνης Σπανός.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου