Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟΧ Μάλλον ψάχνουν πάλι για ..κορόιδα!!

Αυτό το οποίο συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον ΑΟΧ δεν έχει προηγούμενο στα ποδοσφαιροδιοικητικά χρονικά της χώρας και ιδιαίτερα την Εύβοιας αφού μετά την διοίκηση Αλεξάνδρου και αυτή του Ταρνανά που ...έχασαν πολλά λεφτά από την τσέπη τους, κανείς "σοβαρός παράγοντας" δεν ασχολήθηκε με την ομάδα.
Διοικήσεις που δεν έδιναν λογαριασμό σε ..κανένα, κυρίως για τα οικονομικά αλλά και για άλλες .."ενέργειες" οι οποίες αγγίζουν και αρθρα του ποινικού κώδικα, και γύρω-γύρω οι γνωστοί ..τσιμπολόγοι του μεροκάματου!!
Και νάσου οι "επενδυτές" για επενδύσουν σε ένα .."πτώμα" οπως ειναι διοικητικά και ποδοσφαιρικά η ομάδα!! Ξέρετε εσείς κανέναν επενδυτή που θέλει να επενδύσει χρήμα χωρίς κέρδος, εκτός και αν έχει στο μυαλό του καμμιά ..λαμογιά;
Και τώρα τα ...γατόνια αφού οδήγησαν την ομάδα στην διάλυση με τους παίχτες να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον απλήρωτοι, και αρκετούς επαγγελματίες της πόλης "φεσωμένους", με επιταγές να αλλάζουν χέρια ακάλυπτες και ότι άλλο φορολογικό αδίκημα φαντάζεστε, ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και βγήκαν παγανιά για να ψιρίσουν κανένα υποψήφιο υποσχόμενοι ψήφους που δεν έχουν αφού δεν μπορούν να μαζέψουν 1000 τάλαρα τον μήνα για να τα βγέλει πέρα η ομάδα!!!
Και κάνουν κάλεσμα οι πρώην πρόεδροι σε κάθε "ενδιαφερόμενο επαγγελματία και υποψήφιο" να συνδράμει την προσπάθεια.... ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και με ποιούς;
Αμα το θέλετε τόσο πολύ, βάλτα ο καθένας από μια 15οοο ρα, διώξτε του "κηφήνες" από δίπλα, και κάντε ένα συμβούλιο μόνοι σας ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ ΡΙΧΤΕ ΚΛΗΡΟ!!
Να δεί ο φίλαθλος αγαθές προθέσεις, μεθοδικότητα και στοχοθεσία και σιγά σιγά θα πλαισιώσει την ομάδα!!
Ολα τα άλλα ειναι εκ του πονηρού.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου