Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Κοινωνικό μέρισμα και γκομενικό δια-μέρισμα...

Κατάφωρη αδικία να μη λαμβάνουν το κοινωνικό μέρισμα όσοι συντηρούν και εξωσυζυγική σχέση. Διότι μακροοικονομικά και μόνο μιλώντας, αυτοί ξοδεύουν, πέφτει χρήμα στην αγορά και ανεβάζουν μονάδες στην πίεσή τους και στην ανάπτυξη.

Τώρα που ανοίγει και θα δουλέψει η πλατφόρμα υπερωρίες,με τον προγραμματισμό να λέει πως το κοινωνικό μέρισμα θα μπει στουςλογαριασμούς των δικαιούχων στις 14/12 , ας βγάλουν ένα άλλο επίδομα, ας βρουν ένα πιασάρικο τίτλο για τα έξοδα για γκομενικό διαμέρισμα: “επίδομα κατά της αλλοτρίωσης του εγώ” ας πούμε για να κάνει και γκελ στο λαό που μεγάλωσε με Αντόρνο, Χορκχάιμερ και Σχολή της Βιέννης.
Είναι ευκαιρία τώρα που διώξαμε το Κουυαρτέτο και το ανάλγητο ΔΝΤ με τις κλωτσιές, για σοβαρή και κυρίως στοχευμένη κοινωνική πολιτική.
Θα αποφευχθούν έτσι και προβλήματα με τους λογιστές-φοροτέχνες, έναν συμπαθή και πονεμένο κλάδο που τραβάει “μαρτύρια” (φωτό παρακάτω από ένα περυσινό μεν, χαρακτηριστικό δε περιστατικό), τους κλειδάριθμους και τις ….κληρωτίδες (αναγραμματισμός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου