Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Κοινωνικό μέρισμα και γκομενικό δια-μέρισμα...

Κατάφωρη αδικία να μη λαμβάνουν το κοινωνικό μέρισμα όσοι συντηρούν και εξωσυζυγική σχέση. Διότι μακροοικονομικά και μόνο μιλώντας, αυτοί ξοδεύουν, πέφτει χρήμα στην αγορά και ανεβάζουν μονάδες στην πίεσή τους και στην ανάπτυξη.

Τώρα που ανοίγει και θα δουλέψει η πλατφόρμα υπερωρίες,με τον προγραμματισμό να λέει πως το κοινωνικό μέρισμα θα μπει στουςλογαριασμούς των δικαιούχων στις 14/12 , ας βγάλουν ένα άλλο επίδομα, ας βρουν ένα πιασάρικο τίτλο για τα έξοδα για γκομενικό διαμέρισμα: “επίδομα κατά της αλλοτρίωσης του εγώ” ας πούμε για να κάνει και γκελ στο λαό που μεγάλωσε με Αντόρνο, Χορκχάιμερ και Σχολή της Βιέννης.
Είναι ευκαιρία τώρα που διώξαμε το Κουυαρτέτο και το ανάλγητο ΔΝΤ με τις κλωτσιές, για σοβαρή και κυρίως στοχευμένη κοινωνική πολιτική.
Θα αποφευχθούν έτσι και προβλήματα με τους λογιστές-φοροτέχνες, έναν συμπαθή και πονεμένο κλάδο που τραβάει “μαρτύρια” (φωτό παρακάτω από ένα περυσινό μεν, χαρακτηριστικό δε περιστατικό), τους κλειδάριθμους και τις ….κληρωτίδες (αναγραμματισμός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου