Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Αποστολή του Επιμελητηρίου στην Ρουμανία

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνέχεια των σημαντικών συνεργασιών που έκλεισαν οι ευβοϊκές επιχειρήσεις μέλη του από τον κλάδο τροφίμων και ποτών στην εμπορική αποστολή του στο Βουκουρέστι τον περασμένο Ιούλιο, υλοποίησε δεύτερη επιχειρηματική αποστολή στην ίδια πόλη, συντονισμένη αυτή τη φορά για τον Τομέα του Τουρισμού.
Η αποστολή που πραγματοποιήθηκε 10-13 Δεκεμβρίου 2018 αποτελούμενη από ευβοείς επιχειρηματίες του τουριστικού χώρου, ήταν αποτέλεσμα αποδοχής πρόσκλησης του Επιμελητηρίου του Βουκουρεστίου και επιστέγασμα των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της συνεργασίας των δύο Φορέων. Στέφτηκε δε μέ μεγάλη επιτυχία αφού πραγματοποιήθηκε στοχευμένα, βασισμένη στις δυνατότητες και στις προοπτικές που υπάρχουν για ανάπτυξη συνεργασιών σε θέματα τουρισμού, οι οποίες γίνονται δανικές επειδή τις δύο χώρες συνδέουν βαθιά οι κοινές ορθόδοξες θρησκευτικές τους πεποιθήσεις και η άριστη διαχρονικά ιστορική και πολιτισμική τους σχέση.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε το τουριστικό προϊόν της Εύβοιας και της Σκύρου, ενώ πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, με εκπροσώπους αεροπορικής εταιρείας και με τον Εμπορικό Ακόλουθο.

Πλέον αυτών, η κουλτούρα μας, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας ως ενός ελκυστικότατου νησιού αλλά και τα προϊόντα μας, παρουσιάστηκαν σε μεγάλο τηλεοπτικό κρατικό κανάλι και προβλήθηκαν ως εξαιρετικές προϋποθέσεις για να αποτελέσει η Εύβοια για τους Ρουμάνους, ο ιδανικός τουριστικός προορισμός τους σε κάθε του εναλλακτική μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου