Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Έστησε παγίδα και …έπεσε μέσα ο ίδιος!!!

Ομολογία του πλέον και επίσημα "αναξιόπιστου συνομιλητή" Προέδρου του ΟΛΝΕ Α. Παπανδρέου, "δια χειρός" του συναδέλφου Κ. Σορόπουλου, που σε ρεπορτάζ επιβεβαιώνει (όπως του μετέφερε ο ίδιος) την αποκάλυψη μας ότι "από τις 12 Σεπτεμβρίου είχε κατατεθεί αίτημα της LAFARGE ...πρωτοκολημένο στον ΟΛΝΕ για νέα τριετή παραχώρηση του λιμένα" και ο Πρόεδρος το ...απέκρυψε!!
Δείτε το "αποκαλυπτικό" δημοσίευμα στο evialead...


"Έστησε παγίδα και …έπεσαν μέσα!
Ήθελε να μάθει ποιοι είναι εκείνοι που διαρρέουν ανακρίβειες αναφορικά με τον ΟΛΝΕ ο πρόεδρος Ανδρέας Παπανδρέου, οπότε άφησε να αιωρείται το θέμα του πρωτοκόλλου αναφορικά με το αίτημα της Lafarge για παραχώρηση του λιμανιού στην Αυλίδα.
Το αίτημα της εταιρίας είχε πρωτοκολληθεί κανονικά από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, κάποιοι δεν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στη πρωτόκολλο για επιβεβαίωση, οπότε διοχέτευσαν πληροφορίες για τη μη πρωτοκόλλησή του. Και τώρα πλέον είναι γνωστοί στον πρόεδρο, ο οποίος θα λαμβάνει τα μέτρα του στο εξής."

Προφανώς ο καλός συνάδελφος αντλεί την πληροφόρηση από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ, ο οποίος "έπεσε στην παγίδα που ο ..ίδιος έστησε και παραδέχτηκε την αποκάλυψη μας!!

Καλά Χριστούγεννα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου