Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Έστησε παγίδα και …έπεσε μέσα ο ίδιος!!!

Ομολογία του πλέον και επίσημα "αναξιόπιστου συνομιλητή" Προέδρου του ΟΛΝΕ Α. Παπανδρέου, "δια χειρός" του συναδέλφου Κ. Σορόπουλου, που σε ρεπορτάζ επιβεβαιώνει (όπως του μετέφερε ο ίδιος) την αποκάλυψη μας ότι "από τις 12 Σεπτεμβρίου είχε κατατεθεί αίτημα της LAFARGE ...πρωτοκολημένο στον ΟΛΝΕ για νέα τριετή παραχώρηση του λιμένα" και ο Πρόεδρος το ...απέκρυψε!!
Δείτε το "αποκαλυπτικό" δημοσίευμα στο evialead...


"Έστησε παγίδα και …έπεσαν μέσα!
Ήθελε να μάθει ποιοι είναι εκείνοι που διαρρέουν ανακρίβειες αναφορικά με τον ΟΛΝΕ ο πρόεδρος Ανδρέας Παπανδρέου, οπότε άφησε να αιωρείται το θέμα του πρωτοκόλλου αναφορικά με το αίτημα της Lafarge για παραχώρηση του λιμανιού στην Αυλίδα.
Το αίτημα της εταιρίας είχε πρωτοκολληθεί κανονικά από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, κάποιοι δεν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στη πρωτόκολλο για επιβεβαίωση, οπότε διοχέτευσαν πληροφορίες για τη μη πρωτοκόλλησή του. Και τώρα πλέον είναι γνωστοί στον πρόεδρο, ο οποίος θα λαμβάνει τα μέτρα του στο εξής."

Προφανώς ο καλός συνάδελφος αντλεί την πληροφόρηση από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ, ο οποίος "έπεσε στην παγίδα που ο ..ίδιος έστησε και παραδέχτηκε την αποκάλυψη μας!!

Καλά Χριστούγεννα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου