Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σίμος, ο "Θείος" και η ..αναβολή της ΝΟΔΕ!! Ολο το παρασκήνιο....

Φαίνεται ότι "σήμερα πήρε χαμπάρι ο Ποδάρας ότι η Νέα Δημοκρατία έχει Συνέδριο (!!) και ανέβαλε την αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ", όπως γράφει στο sms που έστειλε!!

το sms του Προέδρου!!
"Η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας με μόνο θέμα τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αναβάλλεται, εν όψει του επερχόμενου 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και της προτεραιότητας των κομματικών οργάνων στην προετοιμασία του."

Τι συνέβη....
Το συνέδριο είναι 14-15-16 Δεκεμβρίου (το άλλο Σαββατοκύριακο) και καθόλου δεν επηρεάζει την προγραμματισμένη ΝΟΔΕ! Αλλοι ειναι οι λόγοι της αναβολής....
Με παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου στον ίδιο τον Μητσοτάκη, με τον οποίο είχε συνάντηση εν όψει του ταξιδιού στις Βρυξέλλες, του μετέφερε το περιστατικό με τον Ποδάρα και ζήτησε την παρέμβαση του ωστε να ακυρωθεί η συνεδρίαση!!
Ακόμη ο Μητσοτάκης έλαβε και ενα τηλεφώνημα και από τον "θείο Λευτέρη" (τον κοντό) ο οποίος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του είπε επί λέξει "τι μ@λ@κίες ειναι αυτές που κάνουν οι ...διπλανοί σου στην Εύβοια" και ο "θείος έχει το θάρρος να απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο αφού εκτός από το χρήμα που διαθέτει στο κόμμα, ετσι μιλάνε μεταξύ τους οταν έρχονται ικογκνιτο για μάσσα στο σπίτι του .."θείου"!
Οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε στην Πειραιώς, και ο Ποδάρας έλαβε την εντολή να ακυρώσει την αυριανή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, και να ψάξει να βρεί αυτός τον λόγο!! Και ο Ποδάρας ...ανακάλυψε ότι "έχει συνέδριο το κόμμα"!!

Γελάνε και τα ..πόμολα!!

διαβάστε εδώ το παρασκήνιο με τον Σίμο, που είχαμε δημοσιεύσει....
"https://eviatoday1.blogspot.com/2018/12/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου