Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Για υποψηφιότητες ακούμε, αλλά υποψηφίους συμβούλους δεν ...βλέπουμε!!

Από υποψηφίους Δημάρχους πάμε καλά, αλλά από υποψηφίους συμβούλους δεν βλέπουμε .."φως" εάν εξαιρέσουμε την 100ρα του Βασίλη Καθαροσπόρη που έχει δώσει στην δημοσιότητα!!

Σιγή ..ιχθύος από τα στρατόπεδα Βάκα και Μπάκα που παρακολουθούν τις "ομοβροντίες του Βασίλη", ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον για την δημιουργία εντυπώσεων τουλάχιστον να ..."δείξουν κάτι"!!
Και μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι "είναι νωρίς ακόμη" προφανώς για να καλύψουν την .."ένδοια" ως προς τις υποψηφιότητες, η αν αυτό αποτελεί επικοινωνιακή ...στρατηγική όμως, "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" και το κλίμα που πλανάται πάνω από την πόλη είναι ότι " ο Καθαροσπόρης έχει κλέψει την παράσταση και εχει τον αέρα του ..νικητή"!!
Αντε να δούμε ..φώς και από τους άλλους, να αποκτήσει ενδιαφέρον ο αγών, γιατί όπως πάει το πράγμα θα μονοτονιάσουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου