Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Για υποψηφιότητες ακούμε, αλλά υποψηφίους συμβούλους δεν ...βλέπουμε!!

Από υποψηφίους Δημάρχους πάμε καλά, αλλά από υποψηφίους συμβούλους δεν βλέπουμε .."φως" εάν εξαιρέσουμε την 100ρα του Βασίλη Καθαροσπόρη που έχει δώσει στην δημοσιότητα!!

Σιγή ..ιχθύος από τα στρατόπεδα Βάκα και Μπάκα που παρακολουθούν τις "ομοβροντίες του Βασίλη", ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον για την δημιουργία εντυπώσεων τουλάχιστον να ..."δείξουν κάτι"!!
Και μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι "είναι νωρίς ακόμη" προφανώς για να καλύψουν την .."ένδοια" ως προς τις υποψηφιότητες, η αν αυτό αποτελεί επικοινωνιακή ...στρατηγική όμως, "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" και το κλίμα που πλανάται πάνω από την πόλη είναι ότι " ο Καθαροσπόρης έχει κλέψει την παράσταση και εχει τον αέρα του ..νικητή"!!
Αντε να δούμε ..φώς και από τους άλλους, να αποκτήσει ενδιαφέρον ο αγών, γιατί όπως πάει το πράγμα θα μονοτονιάσουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου