Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

“Βόμβα” Τάρτη: Αποχωρώ από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Την αποχώρησή του από το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα, ο γνωστός δικηγόρος Θανάσης Τάρτης. Ο ίδιος αιτιολόγησε την απόφασή του ως εξής:
Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι,Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1982. Πάντα ήμουν στρατιώτης του. Πάντα έβαζα το εμείς πάνω από το εγώ, μαχόμενος για ένα μεγάλο ανοικτό σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ.
Ήμουν παρών σε όλες τις μάχες που δώσαμε μαζί για μια καλύτερη κοινωνία έτσι όπως μας το ενέπνευσε ο ιδρυτής και ηγέτης μας Ανδρέας Παπανδρέου.
Σήμερα το ΚΙΝΑΛ ως μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να δώσει όραμα στον λαό παραμένοντας στα στενά μονοψηφια και φοβικά του ποσοστά.
Η ηγετική ομάδα και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με τις επιλογές τους και τις λογικές αποκλεισμών που εφαρμόζουν είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή.
Αυτές οι λογικές αυτές οι πολιτικές θα με βρουν απέναντί.
Αποχωρώ από το ΚΙΝΑΛ παραμένοντας πιστός στις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη.

1 σχόλιο:

  1. Πω πω!!!!!!. Μια ανατριχίλα που μας έπιασε, με την αποχώρηση αυτού του προσώπου!!!!!. Μάλλον, θέλει να προτιμήσει κόμμα με κάπως μεγάλα ποσοστά, έτσι ώστε να είναι εν δυνάμει κόμμα για εξουσία, προκειμένου να έχει νέες μάσες, όπως τόσα χρόνια. Τα περί ιδεολογιών και προσφορών είναι απλώς κουραφέξαλα,για νάχαμε να λέγαμε. Βλέπεις η Χαλκίδα είναι μικρή και κάπως γνωριζόμαστε λίγο πολύ όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή