Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Τον πήρε στον ..λαιμό του ο Θανάσης!! Τον άφησε εκτός γραμμής....

Ο Γεροντίτης πάντα κάνει προσεκτικές κινήσεις ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για εκλογική διαδικασία και φροντίζει να φτιάχνει αυτές τις συμμαχίες που θα του εξασφαλίσουν αν όχι την εκλογική επιτυχία, μιά αξιοπρεπή παρουσία!! Αυτό που έγινε στις εκλογές για το Πολιτικό Συμβούλιο δεν είχε προηγούμενο για τον Σπύρο!!
Αν και είχε διαβεβαιώσεις από τον Θαν Νέζη (του ιδιαιτέρου γραφείου του Μητσοτάκη) τελικά δεν τον έβαλε στην γραμμή, αν και ο Νέζης όφειλε εστω και την τελευταία στιγμή να τον ενημερώσει για να αποσύρει την υποψηφιότητα με αποτέλεσμα να μαζέψει μόλις 25 φήφους!! 
Βέβαια όταν δεν σε στηρίζουν οι "κοματάρχες" της Εύβοιας και την μέρα της ψηφοφορίας δεν σου λένε ούτε .."καλημέρα", τί ψάχνετε τώρα!!
Ανάλογη τύχη είχε και η Περγοπούλου που τερμάτισε μεταξύ των τελευταίων....

Εγραψε ο Σπύρος για την ..εμπειρία του

"Κάνεις πρώτα την αυτοκριτική σου,
μαθαίνεις από τα λάθη σου,
δυναμώνεις από τα παθήματα σου,
γνωρίζεις - εκτιμάς - στηρίζεις τους φίλους σου,
προσπερνάς τα υπόλοιπα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου