Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΕΚΕ Συνάντηση με τον Δκτή του ΕΦΚΑ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοίκηση του ΕΦΚΑ στην Αθήνα, παρουσία του  Διοικητή και υποδιοικητή κ.κ. Λάζαρο Σέμπο και Δημήτρη Τσακίρη ως και άλλους υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες του οργανισμού, σχετικά με την τακτοποίηση  ενσήμων των  εργαζομένων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ   και των εργαζομένων στα Σ/Μ  Γαληνού Λαουτάρη.
Εκπροσώπησαν την εργατική πλευρά , το Σωματείο των εργαζομένων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ,   οι συνάδελφοι  Δημήτρης Κόκκινος και Χαράλαμπος Κούτος , το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, το μέλος του Δ.Σ. Στέφανος Μπασινάς όπου τοποθετήθηκε  για το Θέμα των ενσήμων των  εργαζομένων στα Σ/Μ Γαληνού Λαουτάρη. Στην σύσκεψη παραβρέθηκε και η βουλευτής Ευβοίας Ζωή Λιβανίου με τον επιστημονικό συνεργάτη της Απόστολο Μπόκα.
 Έπειτα από πολύωρη και επί της ουσίας συζήτηση η Διοίκηση του ΕΦΚΑ δεσμεύτηκε για την άμεση επέμβαση των υπηρεσιών του οργανισμού για οριστική λύση στα προβλήματα των εργαζομένων.
Από πλευράς του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας τονίσθηκε ότι θα παρακολουθείται το θέμα καθημερινά και θα ασκηθεί  πίεση για την όσο δυνατόν γρήγορη επίλυση των προβλημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου