Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

ΕΚΕ Συνάντηση με τον Δκτή του ΕΦΚΑ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοίκηση του ΕΦΚΑ στην Αθήνα, παρουσία του  Διοικητή και υποδιοικητή κ.κ. Λάζαρο Σέμπο και Δημήτρη Τσακίρη ως και άλλους υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες του οργανισμού, σχετικά με την τακτοποίηση  ενσήμων των  εργαζομένων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ   και των εργαζομένων στα Σ/Μ  Γαληνού Λαουτάρη.
Εκπροσώπησαν την εργατική πλευρά , το Σωματείο των εργαζομένων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ,   οι συνάδελφοι  Δημήτρης Κόκκινος και Χαράλαμπος Κούτος , το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, το μέλος του Δ.Σ. Στέφανος Μπασινάς όπου τοποθετήθηκε  για το Θέμα των ενσήμων των  εργαζομένων στα Σ/Μ Γαληνού Λαουτάρη. Στην σύσκεψη παραβρέθηκε και η βουλευτής Ευβοίας Ζωή Λιβανίου με τον επιστημονικό συνεργάτη της Απόστολο Μπόκα.
 Έπειτα από πολύωρη και επί της ουσίας συζήτηση η Διοίκηση του ΕΦΚΑ δεσμεύτηκε για την άμεση επέμβαση των υπηρεσιών του οργανισμού για οριστική λύση στα προβλήματα των εργαζομένων.
Από πλευράς του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας τονίσθηκε ότι θα παρακολουθείται το θέμα καθημερινά και θα ασκηθεί  πίεση για την όσο δυνατόν γρήγορη επίλυση των προβλημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου