Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

ΙΣΤΙΑΙΑ Μια ράμπα για ΑΜΕΑ… κατευθείαν στο φρεάτιο!!!!

Πολύ καλή η ενέργεια να φτιαχτούν από τον Δήμο τα πεζοδρόμια από την αστυνομία έως το τέλος του δρόμου προς την πλατεία Ιστιαίας.

Όμως να εκφράσουμε μια απορία: αυτή τη ράμπα ποιος την σχεδίασε και με ποιο σκοπό;
Αν ο σκοπός είναι να μαζεύει τα νερά όταν βρέχει και να τα οδηγεί προς το φρεάτιο που υπάρχει ακριβώς εκεί που τελειώνει, ας πούμε πως σχεδόν είναι όλα καλά.
Αν φτιάχτηκε για τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, πιστεύουμε πως ακόμα και ο αυτός που τη σχεδίασε δεν θα την εγκρίνει !
Εκτός αν έχουν τόσο χιούμορ και μας κάνουν πλάκα !!!
*του Αθανασίου Κορφιάτη στην Ιστιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου