Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ Τον Βιολογικό τον ..χάλασε "ο κακός σας ο ..καιρός" και οχι η κακοκαιρία!!

Σφήνα στην χρηματοδότηση για τις ζημιές από την κακοκαιρία πάει να βάλει με απ' ευθείας ανάθεση η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού!!

Με τα όσα αναφέρει στην πρόσκληση για έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο η απερχόμενη Δήμαρχος παραπλανώντας το Δημοτικό συμβούλιο "βάζει μέσα στην χρηματοδότηση και την ...κατεπείγουσα προμήθεια με τοποθέτηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τον ΒΙΟΚΑ Αιδηψού ΠΑΡΑΝΟΜΑ"!!
Και αυτό διότι ο βιολογικός κατεστράφη λόγω της αδιαφορίας της Δημοτικής αρχής και όχι από καμία θεομηνία!!
Επ' αυτού ο νέος Δήμαρχος κος Κοτζιάς έχει να πεί κάτι;

Δείτε το κείμενο από την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου