ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: "Ημουν και είμαι σταθερός και συνεπής απέναντι στην παράταξη, και την Εύβοια" (ακούστε)

Τις πολιτικές εξελίξεις και το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο.

Ο Βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι "με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αλλάξουν οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην χώρα", ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία του και την στάση του είπε ότι "ηταν πάντα σταθερός και συνεπής απέναντι στην παράταξη και την Εύβοια ακόμη και στα ..δύσκολα".

Ακούστε τα οσα ενδιαφέροντα είπε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου