Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

"Θυσίασε" τον ιδιαίτερο του!!!

Στο βωμό των εκλογικών σκοπιμοτήτων ο Κ. Μαρκόπουλος .."θυσίασε" τον ιδιαίτερο του Γ. Πανταζή, υποψήφιο με την Ελ. Βάκα!!

Ο Γιάννης Πανταζής πήρε μόνο 617 ψήφους και εμεινε εκτός συμβουλίου αφού τις θέσεις καταλαμβάνουν οι σύμβουλοι των Δημοτικών ενοτήτων.
Βέβαια δεν μπορεί να πιστέψει κανείς οτι "η ...εκλογική επιροή του Κ. Μαρκόπουλου στον Δήμο Χαλκιδέων είναι 617 ψηφοδέλτια;"
Αλλά τα πολιτικά ...παίγνια τα έχουν αυτά....
Αρκεί αυτό να μην έχει αντίκτυπο στις βουλευτικές εκλογές κε Κώστα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου