ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Θ. ΖΕΜΠΙΛΗΣ: "Την Κυριακή ψηφίζουμε για το Δάριγκ." (δείτε ολα τα post)

Μέ αυτή την ανάρτηση ο Θανασάκης ο .."πολιτευόμενος" θέλησε να συμβάλει στον προεκλογικό αγώνα της Ελενας Βάκα!!

Φαίνεται ξέχασε τις δικές του "παλινοδίες" για την υπόθεση, η το φέρει βαρέως στο μυαλό του γαι τα όσα έκανε επί ημερών του αλλά και τις υποσχέσεις που είχε δώσει στους απολυμένους της ΔΑΡΙΓΚ!
Καί τώρα το ...φόρτωσε στην Βάκα!!

Δείτε την προεκλογική ανάρτηση του Ζέμπου....

Κατά τον δημόσιο διάλογο που προηγήθηκε, η υπόθεση Δάριγκ αναδείχθηκε ως το διακύβευμα των εκλογών. Εάν δηλαδή το οικόπεδο-φιλέτο στην καρδιά του αστικού ιστού της πόλης αποδοθεί στους πολίτες ή χαθεί για πάντα.Πλέον κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί, μετεκλογικά,ότι δεν γνώριζε. Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον, τις επερχόμενες γενιές, ψηφίζουμε για το Δάριγκ.

Δείτε τα post που ακολούθησαν


Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου