Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3/12/2018-Εκδηλώσεις στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου, το σχολείο  μας διοργανώνει δράσεις για τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες με σκοπό την ενημέρωση τους γύρω από τα θέματα της Αναπηρίας αλλά και τη βαθύτερη κατανόηση τόσο των δυσκολιών, όσο και των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.
Πιο συγκεκριμένα , θα πραγματοποιηθεί:Προβολή Ταινιών

Προβολή Παραμυθιών σε νοηματική γλώσσα

Βιωματικές Δράσεις (Διαδρομή με αμαξίδιο, Κάλαντα με Νοηματική)

Παιχνίδια Ενσυναίσθησης

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι

Δημιουργία Αφίσας για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, Ζωγραφική με το στόμα, Κατασκευή διαφορετικών ανθρώπινων σωμάτων χωρίς μέλη με πηλό

Ερωτηματολόγια - quiz

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την επίσκεψη του κ. Μπουρνέλου Ελευθέριου που θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετική ημέρα και στόχο θα έχει την ενημέρωση των μαθητών-τριών για τις συνέπειες ενός τροχαίου ατυχήματος, αλλά και για την προσωπική του εμπειρία, ο οποίος ζει πλέον με ένα τεχνητό μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου