Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

ΚΥΜΗ-ΑΛΙΒΕΡΙ Κάτι ...ψήνεται στην Κούμη!!!

Πρώτα ο Πιλάτης επίθεση στον Μπουραντά, τώρα ο Αμπελιώτης παραιτήθηκε και η "Συμπολιτεία" διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη όπως είχε πεί ο Πιλάτης αλλά και ο Αμπελιώτης στο περασμένο Δημοτικό συμβούλιο!!

Ποιά "Συμπολιτεία" επικαλείται ο Μπουραντάς δεν γνωρίζουμε...
Αυτό που γνωρίζουμε ειναι ότι "καμιά 150ριά δικοί του ψάχνουν κατά ...καπνού τον ...Πρώτο!!
Κάτι ψήνεται στην ..Κούμη απ ότι μου είπαν τα ..."πνεύματα του βουνού" και τα ..πνεύματα ποτέ δεν κάνουν λάθος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου