Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

ΝΟΔΕ "Τον αγνόησε ...επιδεικτικά!!"

Με απόντα τον βουλευτή του κόμματος γίνεται να συνεδριάσει η ΝΟΔΕ και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη συνεδρίαση; Καί όμως γίνεται εάν αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια του Ποδάρα!!
 Παρά την εγκαιρη ενημέρωση που είχε απο τον Σίμο Κεδίκογλου οτι "6-7 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται με εντολή Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες" και την παράκληση εκ μέρους του Σίμου μα μετατεθεί μια-δυό μέρες για να παρευρίσκεται εισέπραξε την ...αφοπλιστική απάντηση "δεν χρειάζεται να είσαι παρών!"
Και αμέσως μετά ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ αγνοώντας επιδεικτικά τον Βουλευτή κανόνισε την συνεδρίαση στις 7/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου