Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΟΛΝΕ Προχειρότης, προχειροτήτων τα πάντα ...προχειρότης!!

Ακόμη και στον οργανωτικό τομέα οι ΟΛΝΕδες τά έκαναν ...θάλασσα με κορυφαίους Πρόεδρο και Πασβαντίδη να ..διαγκωνίζονται ο ένας τον ..άλλον, να τραβάει ο ένας το μικρόφωνο απ τον άλλον και τον Μπάρμπα σε ρόλο ..διαιτητή, και με τους παρευρισκόμενους να ..απολαμβάνουν το "θέαμα!!
Ηταν μία σύσκεψη για το MASTER PLAN άνευ ουσίας, με τον μελετητή να προσπαθεί να εξηγήσει "τί ακριβώς προτείνει στην πληρωμένη πανακριβα μελέτη" του ...τύπου "αντε να τελειώνουμε να πληρωθώ και εγώ και στάχτη και μπούρμπουρη να γίνει"!
Με τους ταγούς Πόλης και Περιφέρειας να εκφράζουν τις "προσωπικές τους απόψεις" λέγοντας ότι "επί της ουσίας και οταν συζητήσουν το θέμα στα συμβούλια τους τότε θα μάθουμε τις απόψεις Δήμου και Περιφέρειας"(!!!!!).
Με τον Χαινά να προτείνει "ο εμπορευματικός Λιμένας να πάει στην Κύμη(!!) και να κατασκευασθεί και σιδηροδρομική γραμμή Χαλκίδα-Κύμη" και τους υπόλοιπους να κοιτάει ο ένας τον άλλο για τα όσα έλεγαν οι "ειδικοί" απλώς για να δηλώσουν την παρουσία τους και να φανεί η ...γύμνια τους!!
Ευτυχώς που με τις παρεμβάσεις τους οι Μπουραντάς-Λάππας και Βασιλείου "αποδόμησαν τα βασικά θέματα της μελέτης" με τον μελετητή ψελίζοντας να προσπαθεί να υποστηρίξει τις απόψεις του!!!
Τελικά το μόνο χρήσιμο που μάθαμε ειναι οτι ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΒΟΎΛΕΥΣΗ (όπως είχαν ανακοινώσει) ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!!!
Ωιμε.......

επί της συσκέψεως σύντομα επί το ...αναλυτικότερον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου