Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Τα Λουκίσια ευχαρίστησαν Καθαροπόρη, Κόρδη και Τσούρτο


Στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού συλλόγου «Η Ανθηδών» παραβρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο, Δήμο Κόρδη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Γιάννη Τσούρτο.

Η πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε δημόσια τον Βασιλη Καθαροσπόρη, τον Δήμο Κόρδη και τον Γιάννη Τσούρτο, καθώς εξασφάλισαν στέγη στο σύλλογο στεκόμενοι στο πλευρό τους και ενισχύοντας το έργο τους. Μεγάλη χαρά και έκπληξη για τα παιδιά των Λουκισίων αποτέλεσε και το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, που έκανε την εμφάνιση του στο χώρο της εκδήλωσης ως  ένα  μικρό δώρο των τριών αυτοδιοικητικών, που καλοδέχτηκαν γονείς και παιδιά.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος.

1 σχόλιο:

  1. Ζουμε μεγαλες στιγμες προοδου καθως εχουμε λυσει τα προβληματα της καθημερινοτητας στην περιοχη δηλ.καθαριοτητος φωτισμου και αρτου οδικου δικτιου κιαυτο που ελειπε ηταν η στεγη του συλλογου. Μπραβο σε ολους τους πυρηνικους επιστημονες της περιοχης και μπραβο και σε εμας για τις επιλογες μας.Καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή